STIL DE VIATA SANATOS

Miracolul sucurilor naturale
Sucurile naturale ofera beneficii importante pentru sanatate, din mai multe puncte de vedere. Miracolul sucurilor naturale va pune la diaspozitie informatii legate de consumul sucurilor naturale sub toate aspectele, de la indicatiile lor terapeutice pana la importanta enzimelor vii prezente din abundenta in sucurile naturale din fructe si legume proaspete. Dintre atributele sucurilor de fructe proaspat presate enumeram: - sursa importanat si rapid disponibila de energie - stimulatoare ale circulatiei sanguine - fortifiante ale sistemului imunitar - instrumente de combatere a cancerului - mijloace de ameliorare a suferintelor gastrice In aceasta carte veti gasi retete indicate in cele mai frecvent intalnite afectiuni, cum ar fi: acneea, angina pectorala,hipertensiunea arteriala si insomnia.
Pret: 12.00 RON
Plante cu proprietati antibiotice.
Medicamente din dulapul cu mirodenii. Claudia Ritter, practician de medicina alternativa, arata care sunt antibioticele vegetale potrivite pentru tratarea diferitelor boli si afectiuni, precum si felul in care acestea actioneaza. Ea ofera sfaturi intemeiate cu privire la posibilitatile si la limitele tratamentelor de casa.
Pret: 19.50 RON
Capcanele ascunse ale produselor naturale
Printre subiectele tratate mentionam: - Plantele medicinale - cele mai intalnite efecte adverse - interactiunile intre plante si medicamente - persoanele cele mai sensibile la efectele colaterale - plantele in tratamentul copiilor si al persoanelor in varsta - plantele in perioada sarcinii si alaptarii - pacientii bolnavi de cancer, pacientii care au sufwerit transplanturi, pacientii cu probleme cardiovasculare - plantele toxice
Pret: 20.00 RON
Germeni vegetali pentru o sanatate perfecta
Printre subiectele dezbatute: - proprietatile nutritive - metode si tehnici de germinare a semintelor - 60 de tabele practice cu fiecare germen in parte - germinatori ce pot fi gasiti pe piata - germeni cruzi, fierti pe baie de abur si fermentarea lor - o multime de retete 100% vegetale Grazia Cacciola, specialista in naturopatie, experta in cultivarea naturala si in productie proprie, este autoarea mai multor volume bestseller din acest domeniu.
Pret: 23.12 RON
PRESUPUNCTURA CU AROMATERAPIE.
Presupunctura foloseste aceleasi puncte ale corpului ca si acupunctura, dar trebuie utilizate degetele in locul acelor, pentru a stimula abilitatea naturala a corpului de a se vindeca.Presupunctura combinata cu aromaterapia poate ajuta la controlul simptomelor zilnice care creeaza disconfort, fara sa fie nevoie de folosirea medicanentelor. Puteti invata despre beneficiile extraordinare ale presupuncturii si aromaterapiei si despre abilitatea lor de a trata foarte multe probleme, de la dureri de cap si indigestie pana la artrita, infectii virale si insomnie.
Pret: 48.00 RON
<< Pagina precedenta
1
Pagina urmatoare >>
Cos de cumparaturi
Cosul este GOL