Poti face si singur

Rotorul Savonius
Pret: 7.71 RON
Amenajarea moderna a mansardelor
Tehnica lucrarilor de zidarie
ZIDURI DIN PIATRA.
Aceasta carte va ofera tot ce trebuie sa stiti pentru a putea sa construiti un zid din piatra. Detaliate cu atentie, insotite de desene clare, tehnicile de urmat va stau la dispozitie: - fundatia zidului - metoda de baza"una peste doua" - rostuirea "in interior" sau "in exterior" - formula "inaltime pana la talie" - construirea zidurilor de sustinere - incorporarea in constructie a portilor si parleazurilor - transportul pietrelor
Pret: 9.00 RON
Instalatii solare
Autori: Armin Themssl, Werner Weiss. ISBN 978-973-8011-94-6. cartea contine: Valorificarea energiei solare prin instalatii termice,Dimensionarea instalatiilor solare ,pregatirea componentelor,montajul colectoarelor,dispunerea conductelor,rezervorul,regulatoarele,punerea in functiune si intretinerea.
Pret: 9.63 RON
Garaje, parcari si soproane.
Fie ca este vorba de turnarea unei fundatii, de ridicarea unui sopron deschis pe laterale sau de construirea unui garaj cu pereti masivi, fiecare manopera este descrisa pas cu pas, clar, cu ajutorul textului dar si al imaginilor. Ca si celelalte carti din colectie, si aceasta are peste 200 fotografii si svhite. Inca de la inceput, sunteti informat despre uneltele necesare, despre gradul de dificultate al lucrarii dar si despre economia pe care puteti s-o realizati.
Pret: 10.00 RON
Captarea si folosirea in gospodarie a apei din precipitatii
Autor Hans-Werner Bastian. Traducere din limba germana. ISBN 978-973-1822-37-2 Aceasta carte va ofera toate detaliile teoretice si practice pentru a va construi un sistem de captare modern
Pret: 11.00 RON
INCALZIREA CU LEMNE.
A venit timpul sa redescoperim virtutile lemnului ca materie prima pentru producerea de energie! Emmanuel Carcano ne explica toate conditiile pe care trebuie sa le respectam pentru a asigura arderea eficace si ecologica a lemnului, in urma careia nu apar poluanti periculosi: un aparat performant,un cos conceput corect,utilizarea de lemne foarte uscate,ventilatia etc. Recomandari cu privire la alegerea si utilizarea aparatului in functie de spatiul care trebuie incalzit si de stilul de viata,completeraza informatiile din carte, impreuna cu o serie de cazuri reale,reprezentative,intalnite atat in cladiri noi, cat si in cele vechi.
Pret: 11.08 RON
Sobe si seminee
Pret: 11.08 RON
Construirea si montarea scarilor
Autor: Walter Meyer-Bohe. Traducerev din limba germana.ISBN 978-973-8011-98-4.Lecturati chiar si in fuga aceasta carte si va veti convinge ca aveti la dispozitie suficiente date si idei pentru a va apuca de unul singur de construirea unei scari elegante in propria locuinta.
Pret: 12.00 RON
Repararea si inlocuirea acoperisurilor
Autori: Max Direktor, Bernhard Serexhe. Traducere din limba germana.ISBN 978-973-1822-34-1.Cum sa izolezi si sa invelesti singutr acoperisul, profesionist dar pe cont propriu. Toate etapele de lucrari sunt descrise pas cu pas si explicate cu ajutorul textului si ilustrate cu ajutorul imaginilor.
Pret: 12.00 RON
Instalatii de incalzire
<< Pagina precedenta
1
Pagina urmatoare >>
Cos de cumparaturi
Cosul este GOL