Colectia Agro-Zoo

Totul despre trichineloza
Cultura tutunului
Pret: 6.74 RON
Pasari de apartament
Pret: 8.19 RON
Refacerea viilor vatamate
Furajarea ecologica a bovinelor
Cresterea gainilor
Din cuprins: Rasele potrivite pentru micile crescatorii, Comportamentul gainilor, Adapostirea gainilor, Clocitul (artificial si natural), Ppastrarea sanatatii pasarilor noastre ( bolile cele mai importante, mica farmacie a grajdului), Produsele pasarilor de curte.
Pret: 9.16 RON
Bonsai pentru gradini si terase
Combaterea cartitelor din gradina.
Pentru ce cartita il enerveaza intr-atat pe gradinar/ Foarte simplu,deoarece acest micut mamifer nesemnificativ care transforma metodic un gazon superb intr-un camp de musuroaie,pare indestructibil. Daca insa conflictul este declarat,mai ramane alegerea armelor: repulsive,aparate ultrason,fumigene,carticide,capcane,petarde etc. Greu de gasit! Aceasta carte va ofera nu numai un tur complet al tehnicilor folosite impotriva cartitelor din gradina,dar explica in aceeasi maniera utilizarea cat mai eficace gratie unei bune cunoasteri a naravurilor acestor inamici.
Pret: 9.63 RON
Cultura tomatelor.ardeiului si vinetelor
Din cuprins: soiuri si hibrizi, cultura in camp, solarii, sere si rasadnite.Tehnologia producerii de seminte de tomate,ardei si vinete.
Pret: 9.63 RON
Serpi si soparle
Pret: 9.63 RON
Ciresul si visinul ed.4
Cultura radacinoaselor(morcov,telina,sfecla rosie,pastarnac,napi comestibili,ridichi,hrean).
Din cuprins: importanta economica si alimentara, soiuri,tehnologia culturii,recomandari terapeutice,producerea semintelor.
Pret: 10.00 RON
<< Pagina precedenta
1
Pagina urmatoare >>
Cos de cumparaturi
Cosul este GOL